Tichá kavárna s neslyšící obsluhou rozšířila své služby. Má pojízdný karavan

23. červen 2020

Tichá kavárna má nově svou zmenšenou podobu na kolech. Ta umožňuje přijet prakticky kamkoliv a potěšit zákazníky kávou a domácími zákusky z Tiché cukrárny. Kavárnu na kolech obsluhují výlučně lidé neslyšící nebo se sluchovou vadou.

„Naše Tichá kavárna na kolech je defakto karavan, udělali jsme pár nezbytných úprav a nyní jakýkoliv pořadatel festivalu nebo provozovatel kancelářských budov nás může poptat a když se společně domluvíme, rádi přijedeme i s neslyšícími kolegy a nabídneme na tom daném místě kávu, nápoje nebo i dobroty z naší Tiché cukrárny,“ říká zakladatel projektu Leoš Mačák.

Kavárnu na kolech můžete nyní najít v Karlíně u Futurama business parku. „V současné chvíli jednáme s Českou poštou a rádi bychom využili jejich prostorů na Pankráci, kde bychom parkovali celý měsíc.“

autoři: Václav Müller , jp
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.