Regina DAB Praha slaví tři roky! Jako dárek pro vás máme tři hudební novinky

2. listopad 2018

Pondělí 2. listopadu 2015… Dnes jsou to přesně tři roky, co Regina DAB Praha nese současný název a zároveň začala vysílat v digitálu. A protože chceme narozeniny oslavit i s vámi, připravili jsme si pro vás tři nové songy.

Lucie – Nejlepší, kterou znám

Skupina Lucie, známá především zpěvákem Davidem Kollerem, přichází s druhým singlem k očekávánému novému albu s názvem EvoLucie, které vyjde už v pátek 9. listopadu. Písničku „Nejlepší, kterou znám“ napsal Oskar Petr a Robert Kodym. Hudební produkce se ujal Mike Clink, který stojí za zásadními alby Guns N' Roses, kterých se prodalo přes 100 milionů kusů. Novinku zároveň doprovází i videoklip, který už je ke zhlédnutí. Kapela také vyráží 13. listopadu na halové turné. Zastaví se třikrát v Praze, dvakrát v Brně, v Ostravě, Bratislavě a Košicích.

Skupina Lucie

Imagine Dragons – Machine

Přesně za týden, 9. listopadu, vydá nejúspěšnější skupina v našem týdnu – lasvegasští Imagine Dragons, svoje nové velmi očekávané album Origins. Právě dneska má na Regina DAB Praha premiéru zatím třetí single, první Natural se stal Hitem roku, Hit týdne vyhrál šestkrát! Ten druhý Zero se stane součástí očekávaného animáku Raubíř Ralf a internet, ten nejnovější jsou Imagine Dragons v plné síle – Machine.

Imagine Dragons a jejich nový hit Machine

Clean Bandit - Baby

Jedna z nejúspěšnějších kapel digitální éry – trojice z Cambridge Clean vydává dnes svůj nejnovější singl Baby. Novinka ohlašuje druhé velmi očekávané album What Is Love?, to vyjde 30. listopadu. K novince do studia pozvali Clean Bandit vynikající velšskou zpěvačku Marinu & The Diamonds a hvězdu z Portorika Luise Fonsiho. Baby je už šestým singlem připravovaného alba, všechny předchozí se umístily v TOP 5 britského singlového žebříčku, tři z nich (Rockabye, Symphony a zatím poslední Solo) chart dokonce vyhrály!

Clean Bandit
autoři: jp , Petr Jungmann
Spustit audio