Mikolas Josef vystoupí v dubnu ve Foru Karlín! Předvede show, která tu ještě nebyla

19. březen 2019

Forum Karlín přivítá ve středu 3. dubna od 20 hodin nejúspěšnějšího českého interpreta v Eurovision Song Contest Mikolase Josefa! A na co všechno se můžete těšit? Bude toho opravdu hodně!

Mikolas Josef ve Foru Karlín vystoupí s kapelou a doprovodí ho více než 20 tanečníků a 6 afrických vokalistů

Hudebník Mikolas Josef předvede show ve stylu koncertů Robbieho Wiliamse. Vystupovat bude s kapelou a doprovodí ho více než 20 tanečníků a 6 afrických vokalistů. A čeká vás ještě jedno překvapení! Těšit se můžete na 36 metrovou LED stěnu s 3D doprovodnými efekty.

„Poprvé je pouze jednou, a proto děláme maximum, abychom si tu hodinku a půl všichni pořádně užili,“ řekl Mikolas. Na koncertě se to bude hemžit i českými celebritami, které přijdou zpěváka podpořit. „Kapacita koncertu je kolem 3 500 lidí, a pokud si dobře pamatuji, tak je z 80% již vyprodáno. Takový zájem nás samozřejmě těší a věříme, že atmosféra bude skvělá“ uvedl Mikolas v polovině března. Nyní už je počet zcela zaplněn, vstupenky už tedy nejsou k dostání. 

Kdo je Mikolas Josef?

Nyní je mezinárodně nejúspěšnějším českým hudebníkem s téměř 80 miliony přehrání svých singlů na YouTube a 320 000 sledujících na Instagramu. Získal šesté místo na největší hudební události na světě – Eurovize. Mezi jeho nejznámější hit patří Lie To Me.

autor: jp
Spustit audio