Hit týdne 6. 11. 2022

6. listopad 2022

Hit týdne, novinky a největší hity. Mimi Webb, Miro Žbirka, Imagine Dragons, Lizzo a další.

Angličanka Mimi Webb zamířila z nasazených novinek rovnou na trůn Hitu týdne!

45. vydání Hitparády Rádia DAB Praha opanovala novinka britské vycházející hvězdy Mimi Webb, singl Ghost Of You patří v rádiích na ostrovech k nejhranějším, u nás je dokonce novou jedničkou!

Čtěte také

Druhý už „jako tradičně“ je song z alba Posledné veci Mira Žbirky – Náhodou. Jednu z největších československých legend si můžete připomenout také na výstavě v Národním muzeu.

Trojkou se podruhé stal nový singl lasvegaských Imagine Dragons, videoklip k novince I Don’t Like Myself natáčeli v Praze, kam přijeli v červnu odehrát dva koncerty.  

Čtyřku udržel Ed Sheeran s novinkou k novým hrám od Pokémonů – Celestial, na No.5 poskočila Anna K se singlem O Tobě i o mně. Druhou nejlepší novinkou týdne je objevený a dosud nevydaný singl legendární britské skupiny Queen, Face It Alone je u nás No.7.

V nasazených tentokrát najdete například Adele s novým singlem I Drink Wine, také americkou jedničku Stevea Lacyho – Bad Habits, novinku Tiësta a Tate McRae 10:35 nebo novou vynikající P!nk se singlem Never Gonna Not Dance Again.

Poslechněte si 45. vydání Hitu týdne tohoto roku. O pořadí všech songů rozhodujete vy, svými hlasy. Hlasování běží jako vždy až do pátku do 12:00, do té doby můžete rozhodnout o těch nejlepších hitech na Rádiu DAB Praha. Premiéra Hitu týdne je pak na programu vždy v neděli od 19:00, v repríze si pořad poslechnete v pondělí od 22:00 hodin nebo kdykoliv u nás na webu.

autor: Honza Chlaň
Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.