Hit týdne 24. 4. 2022

24. duben 2022

Hit týdne, novinky a největší hity. Becky Hill & Galantis, Thom Artway, Harry Styles, Camila Cabello feat. Ed Sheeran a další.

Becky Hill ovládla 17. vydání Hitu týdne!

Letošní držitelka prestižní Brit Awards za nejlepší taneční počin je na prvním a třetím místě aktuálního kola Hitparády Rádia DAB Praha! Na první místo se po týdenní pauze vrátila se švédskými Galantis a singlem Run. Třetí je v novém projektu francouzské legendy EDM Davida Guetty společně s Ellou Henderson s novinkou Crazy What Love Can Do.

Čtěte také

Mezi ně se vklínil pouze poslední šampion – rodák z Vlachovic Tomáš Maček alias Thom Artway s hitem Buď se mnou. Thom byl navíc v sobotu hostem u Lenky Vahalové, řeč byla hlavně o muzice, ale také o tanci a češtině. Čtvrtou příčku udržel aktuálně nejúspěšnější světový hit, jednička globálního i evropského chartu, trojnásobný vítěz britské hitparády Harry Styles se singlem As It Was. 15. července Harry vystoupí v beznadějně vyprodané pražské O2 aréně. Na 5. místo se pak vrátil jeden z aktuálně nejhranějších hitů ve světových rádiích – novinka z alba Familia rodačky z Kuby Camily Cabello, k singlu Bam Bam si pozvala ryšavého Eda Sheerana. Nejlepší novinka je šestá, slavný turínský DJ a producent Gabry Ponte a Londýňanka Georgia Ku a letně laděná The Finger.

V nasazených jsou tentokrát třeba hvězdní Coldplay s dalším singlem alba Music Of The Spheres, vypalovačkou People Of The Pride, nový neuvěřitelně pozitivní George Ezra s novinkou Green Green Grass nebo třeba naše Annabelle, která se s hitem Runnin‘ Out Of F*Time pokoušela prosadit do Eurovision Song Contest.

Poslechněte si 17. vydání Hitu týdne tohoto roku. O pořadí všech songů rozhodujete vy, svými hlasy. Hlasování běží jako vždy až do pátku do 12:00, do té doby můžete rozhodnout o těch nejlepších hitech na Rádiu DAB Praha. Premiéra Hitu týdne je pak na programu vždy v neděli od 19:00, v repríze si pořad poslechnete v pondělí od 22:00 hodin nebo kdykoliv u nás na webu.

autor: Petr Jungmann
Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.