Hit týdne 15. 10. 2023

15. říjen 2023

Hit týdne, novinky a největší hity. David Koller, Joel Corry x MK x Rita Ora, Kateřina Marie Tichá a další.

Přední příčku Hitu týdne vzal útokem David Koller!

Nedělní hitparádu vyhrál s obrovskou převahou nestárnoucí David Koller s aktuálním singlem Za hranou. Ten pochází z posledního alba XXIII, text ještě napsal Michal Ambrož.

Čtěte také

Před týdnem byl pozdrav z diskotékové Ibizy první, tentokrát track Drinkin‘ o jednu příčku spadnul. Joel Corry, MK a Rita Ora se tak musí spokojit se stříbrem. Bronzová je pak nejlepší novinka a to domácí. Kateřina Marie Tichá vydala s kapelou Davida Stypky Bandjeez výtečný singl Plamen, který se hodně líbil i vám.

V první pětce jsou ještě dva absolutní světové top hity. Objev posledních týdnů, zpěvačka z Londýna Kenya Grace a aktuální britská No.1 Strangers, u nás číslo 4. Pátá je zpěvačka z kanadského Calgary Tate McRae a vynikající Greedy.

Novinky a nasazené

Z novinek bodují Cassö x Raye x D-Block Europe – Prada (No.9), Adam Mišík – Nedávám pátky (No.11) a Ed Sheeran – American Town.

Poslechněte si 42. vydání Hitu týdne roku 2023. O pořadí všech songů rozhodujete vy, svými hlasy. Hlasování běží jako vždy až do pátku do 12:00, do té doby můžete rozhodnout o těch nejlepších hitech na Rádiu Praha. Premiéra Hitu týdne je pak na programu vždy v neděli od 19:00, v repríze si pořad poslechnete v pondělí od 22:00 hodin nebo kdykoliv u nás na webu.

autor: Petr Jungmann
Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.