Zpěvačka Pink dává v novém dokumentu nahlédnout fanouškům do svého soukromí

21. květen 2021

Několikanásobná držitelka Grammy – zpěvačka Pink – nyní fanouškům posílá nejen novou desku, ale i dokument All I Know So Far, ve kterém otevřeně mluví o svém osobním a profesním životě.

Vždycky chtěla být matkou, ale i rockovou hvězdou. Nyní má obojí – dvě děti, ale i fanoušky. V novém dokumentu zpěvačka Pink popisuje, jaké je pozadí jejího života.

„Neexistuje způsob, jak by matka mohla odejít od svých dětí a nemyslet na ně každou vteřinu. Spousta maminek přestala cestovat, protože si nedokázala představit dělat obojí,“ říká Pink v novém dokumentu. Své děti proto bere i na koncerty.

Čtěte také

Fanoušci se v dokumentu All I Know So Far, pojmenovaný podle nejnovějšího singlu, podívají nejen do soukromí americké zpěvačky. Vezme je také na světové turné k desce Beautiful Trauma, na kterém zazpívala pro 3 miliony diváků.

S novým dokumentem přichází i deska s písněmi, které Pink zpívá na koncertech. Ty se dají přirovnat ke karnevalové show, která rozhodně nenudí. I proto po celém světě lákají desetitisíce diváků. Pink dokonce vystupovala dvakrát v Praze.

autor: Jiří Štefl
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.