Walk Choc Ice opět na scéně?

5. březen 2015

Crossoverová kapela Walk Choc Ice začala svou kariéru v roce 1992 a velmi rychle se zařadila k předním tuzemským skupinám. Četná klubová vystoupení střídala vystoupení na hudebních festivalech nejen v Čechách, ale i v Německu a Švýcarsku.

Za svou jedenáctiletou kariéru vydala tři řadová alba Keep Smiling (1994), Walk Choc Ice (1998) a Rejdit (2000). Svou činnost Walk Choc Ice ukončili v roce 2003.

Vloni poprvé vystoupili společně po jedenácti letech na jediném koncertě u příležitosti dvaceti let od vydání jejich prvního alba Keep Smiling. Ve čtvrtek 5. března si výroční koncert skupina zopakovala v Lucerna Music Baru.

Nejen o vystoupení ale především o další budoucnosti kapely promluví 6. března v Nočním proudu Jitky Benešové dva členové kapely - kytarista Luboš Moravec a bubeník Martin Křížek.

Poslouchejte po 23. hodině!

Čtěte také

autor: jib
Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.