Víme, co chystají Mirai, Slza, nebo Marpo

5. září 2019

Přichází podzim a s tím i české hudební novinky! Těšit se můžete na singly od Mirai, Slzy, Adama Mišíka, Bereniky Kohoutové i Marpa.

Skupina Mirai patří v současnosti k jedné z nejrychleji stoupajících českých kapel. Fanoušky si získala především písněmi Když nemůžeš, tak přidej nebo OTCHI. A už 27. září ji vyjde druhá deska s názvem Arigató. Kapela navíc na podzim představí nové singly vůbec poprvé i ve velkých sálech. Vrcholem turné bude velký koncert 3. prosince ve Foru Karlín.

Na showcase večírku vydavatelství Universal Music se představila s novinkami skupina Mirai

V současné době můžete v rádiích slyšet i chytlavou písničku Dělám stojky. Její autorka Berenika Kohoutová nyní připravuje své první album. Určitě se vám zalíbí singl Holka roku, který bude hrát už brzy v rádiích.

Hvězdou večera byla i Berenika Kohoutová

Od Adama Mišíka nově uslyšíte pecku Proud, kde bude i něco málo z rapu. Letos se proslavil především s písněmi V Tobě a Démoni.

Své podzimní novinky zahrál Adam Mišík

Skupina Slza připravuje už třetí řadovou desku. Těšit se můžete na singl nahraný v Londýně Hoď tam trsa. Ten vyjde už 20. září!

Na večírku zahrála kapela Slza

A novinky si připravil i Marpo s kapelou TroubleGang! Už v listopadu bude k poslechu jejich nové album DVA plné strhujícího rapu, popu a metalu. V těchto dnes od nich můžete slyšet dynamickou pecku Generace velkejch snů.

O strhující rap, pop, metal a elektroniku se postaral Marpo s kapelou TroubleGang

Své nové hudební pecky představili zpěváci a kapely na večírku vydavatelství Universal Music.

autor: jp | zdroj: Universal Music
Spustit audio