Videotéka služby Skylink Live TV se rozšiřuje o tituly stanice AMC a dokumentárního kanálu Love Nature

11. listopad 2020

Služba Skylink Live TV nabízí klientům největšího satelitního operátora možnost zhlédnout zpětné pořady na vybraných televizních stanicích, případně vstupovat do archivu některých tematických stanic. Novinkami v nabídce jsou kategorie AMC a Love Nature.

Předplatitelé služby Skylink Live TV mohli v posledních dnech zaznamenat rozšíření Videotéky o novou kategorii AMC. Ta byla doposud bez obsahu, v úterý 10. listopadu se zde však objevil jeden z dílů hororového seriálu The Fear of Walking Dead, který dějově předchází Živým mrtvým. Kategorie určená filmovému a seriálovému kanálu by se měla dále rozšiřovat. Jde o náhradu za několik vzdělávacích formátů stanice Spektrum, jejímž provozovatelem je také společnost AMC Networks International – Central Europe.

Druhou, nově zařazenou kategorií je Love Nature a předplatitelé Skylinku ji opět najdou v sekci Videotéka. Tato záložka potěší všechny milovníky zvířat, přírody a dokumentů až ze 40 natáčecích lokalit po celém světě, včetně Zambie, Kambodži, Austrálie nebo blízké Skandinávie. Diváci se mohou těšit například na seriály Arabské moře, Tajný život klokanů nebo Země skřítků. Nová sekce dokumentárního kanálu Love Nature, který je již v nabídce operátora, bude dostupná pro všechny zákazníky, bez ohledu na předplacený balíček.

autor: lukpo
Spustit audio

Související