Ve Stromovce řádil sexuální maniak. Obtěžoval maminku s kočárkem

25. září 2019 13:25

Nepříjemnou událost zažila žena, která šla se svým miminkem v kočárku na procházku do holešovické Stromovky. Sexuálně ji tam obtěžoval cyklista, který ji osahával na intimních místech.

Případ se stal odpoledne v sobotu 31. srpna poblíž Stromovky. K ženě přijel muž na kole se svým psem a snažil se s maminkou navázat konverzaci. „Ta cyklistovi sdělila, ať ji nechá být a nevšímala si ho. To se mu nelíbilo, a tak začal maminku osahávat na intimních místech. Poškozená se bránila, jak slovně, tak fyzicky, a proto muž nasedl na kolo a společně se svým psem odjel směrem do ulice Za Elektrárnou v Praze 7,“ uvedla policejní tisková mluvčí Violeta Siřišťová.

Po cyklistovi nyní pátrají policisté. Ti zveřejnili kamerové záznamy, na kterých jde vidět podezřelý muž, jak jede na kole v Roztocké a Podbabské ulici.

Muž by měl být ve věku cca 40 let, vysoký kolem 180 centimetrů, štíhlé až vyhublé postavy. V obličeji by měl mít vrásky, a když se usmál, tak měl levý horní zub zbarvený do žluto černa. Mluvil česky a ráčkoval. Podle poškozené se jednalo o udržovaného a čistě oblečeného muže. Někdo by mohl poznat podezřelého podle psa, kterého měl sebou. Jednalo se s největší pravděpodobností o štěně vlčáka, tmavé srsti. Muž ho oslovoval Marvine.

Ve Stromovce řádil cyklista, který sexuálně obtěžoval maminku s kočárkem. Poznáváte ho?

Jestli muže na záznamech či identikitu poznáváte nebo o něm máte nějaké informace, ozvěte se na linku 158. Hrozí mu až dva roky vězení.

autor: jp | zdroj: Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy