V Hradci Králové začalo vysílat Rock Rádio, frekvenci mu uvolnilo končící Hitrádio Magic

3. prosinec 2018

Východočeské město je jedinou lokalitou, kde končící Hitrádio Magic nahradilo Rock Rádio. Na všech ostatních frekvencích vysílá nově Hitrádio Černá Hora.

Privátní rozhlasovou stanici Rock Rádio už je možné naladit i z vysílače v Hradci Králové. Tento tematický program je zde k dispozici od pátečního večera, kdy došlo k ukončení vysílání Hitrádia Magic. Tuto stanici na všech frekvencích nahradilo Hitrádio Černá Hora, a to s jedinou výjimkou právě v Hradci Králové. Provozovatelem Rock Rádia je společnost Media Bohemia, která zde přímo konkuruje Rádiu Beat skupiny Radio United Broadcasting.

Rock Rádio vysílá v Hradci Králové na frekvenci 89.1 MHz výkonem 100 Wattů. Ve stejném městě jsou dále dostupné také stanice Rádio Beat 94.9 MHz, Český rozhlas Hradec Králové 95.3 MHz, Country Radio 95.7 MHz, Hitrádio Černá Hora 96.2 MHz, Rádio Blaník 103.4 MHz a Signál Radio 104.1 MHz. Poslední desítky vteřin vysílání Hitrádia Magic na kmitočtu 89.1 MHz, následně přepnutí a zahájení Rock Rádia si můžete poslechnout v této nahrávce.

autor: lukpo
Spustit audio

Související