Televize Metropol spouští novou celoplošnou stanici zaměřenou na celebrity a zábavní pořady

15. říjen 2012

Pražská televize Metropol dnes večer spouští novou celoplošnou stanici TV Pětka. Do vašeho obýváku má přinést pravou českou zábavu a tváře známých celebrit. Hlavním tahákem bude reality show ze života Ivety Bartošové.

Iveta je reality show ze života a o životě nejznámější „padlé hvězdy" českého showbysnysu - Ivetě Bartošové. Půl hodinový sestřih odvysílá TV Pětka každou středu a neděli večer. V pondělí od 20:00 hodin pak bude Iveta odpovídat na dotazy diváků živě. Podle zpěvačky je pořad především o její aktuální přípravě na koncert v Lucerně.

Já jsem vlastně šla do něčeho, co jsem nesnášela. To znamená kamery a fotoaparáty atd. a mě to normálně baví. Ty pořady budou o tom, že se lidem a divákům ukáže, co vlastně musí ženská, která zpívá zvládnout během čtyř měsíců před koncertem a turné atd. Co všechno musí absolvovat, aby měla fyzickou kondici, pěveckou a vůbec psychickou."

Televize Pětka dále nabídne talk show s Jakubem Kohákem, VIP události s Alicí Bendovou, lifestylové magazíny, zábavní pořady a skeče. Vlajkové lodě televize popisuje její ředitel Marek Vítek:

Je to pořad, který se jmenuje Buřtcajk, který pro nás vyrábí Zdeněk Izer. Viděl jsem první čtyři díly a je to prostě neopakovatelný humor. Zdeněk Izer je fenomén české zábavy. Je to určitě pořad Nic není nemožné, který je postaven na statistikách, který moderuje Petr Vondráček. Taky stará dobrá známá tvář české zábavy."

Pořad Buřtcajk se Zdeňkem Izerem

Svou kulinární show bude mít na Pětce herec David Suchařípa:

Je to taková netradiční talkshow, kde se uvaří jídlo, ale není to úplně to podstatné - to vaření. Jsou tam pozvané dvě známé osobnosti a ty proti sobě soutěží ve čtyřech až pěti soutěžích a pak si povídáme o životě a děláme si legraci a snažíme se ty lidi pobavit."

TV Pětka odstartuje vysílání dnes ve 20:00 hodin. Naladíte ji přes satelit i přes kabelové připojení.

autor: ank
Spustit audio