Soutěž o vstupenky na veletrh FOR INDUSTRY

2. květen 2018

Soutěž skončila. Výherkyněmi jsou Božena Olšáková, Alena Košková, Petra Komárková.

V termínu 15. – 18. května 2018 se uskuteční mezinárodního průmyslového veletrhu FOR INDUSTRY, jehož hlavními obory jsou strojírenství, povrchové úpravy, elektrotechnika a energetika, logistika a svařování. Nabídku volných pracovních pozic v technických oborech zprostředkuje dvoudenní akce FOR JOBS.

Na nedostatek technických pracovníků si stěžuje většina výrobních podniků. Právě proto vznikla dvoudenní doprovodná akce veletrhu FOR INDUSTRY s názvem FOR JOBS (15. – 16. květen 2018), která má za cíl propojit nabídku volných pracovních míst v technických oborech, cílovou skupinu odborných návštěvníků veletrhu FOR INDUSTRY a také tradiční spolupráci se studenty technických směrů SŠ a VŠ. Partnery akce jsou MŠMT a Úřad práce.

Ani v letošním roce nebude chybět řada atraktivních přednášek, seminářů nebo workshopů, které budou po celé čtyři veletržní dny nepřetržitě probíhat v Kongresovém sále pro 650 osob i v ostatních zrekonstruovaných menších sálech. První den veletrhu, 15. května, se uskuteční akce zaměřená na export a za účasti vysokých představitelů vlády – LÍDŘI ČESKÉHO EXPORTU. Příznivci 3D technologií si přijdou na své na konferenci a největší výstavě trendů v oboru 3D tisku v ČR – 3Dexpo, která bude po celou dobu veletrhu probíhat v hale 6.

Více na www.forindustry.cz .

Soutěžní otázka:
Po kolikáté se letos koná veletrh FOR INDUSTRY?
a) po 15.
b) po 16.
c) po 17.
Prvních pět soutěžících, kteří zašlou správnou odpověď, dostanou 2 vstupenky na veletrh FOR INDUSTRY v PVA EXPO PRAHA v Letňanech (15. – 18.5.2018).

Odpověď na soutěžní otázku včetně svého jména a kontaktu zašlete na e-mail: marketing.regina@rozhlas.cz

Soutěž trvá do vyčerpání výher.

Soutěž se řídí Pravidly pro účast v soutěžích ČRo Regina.

Každý účastník má nárok pouze na jednu výhru. Finanční plnění výher není možné.

Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.