Soutěž o vstupenky na Mikulášskou The Tap Tap ve Foru Karlín - UKONČENO

27. listopad 2018

Soutěž byla ukončena. Gratulujeme výhercům, kterými se stávají Pavel Šebek, Karel Havlíček, Petr Pokorný, Petr Bezouška a Lukáš Vadinský.

 

Kapela The Tap Tap připravuje každoroční Mikulášskou. Letošní ročník vychází opět na 5. prosince, tedy na den, kdy ulicemi budou pobíhat Mikulášové, čerti a andělé. Chcete se koncertu zúčastnit? Tak si s námi zasoutěžte!

Koncert se bude již potřetí konat ve Foru Karlín. Letos si kapela absolventů a studentů škol Jedličkova ústavu připravila pro tuto příležitost hned dvě speciální premiéry a pozvali si spoustu zajímavých hudebních hostů.

Během Mikulášské kapela představí divákům nadživotní sochy 16 členů kapely, které budou součástí výstavy s názvem The Tap Tap v Muzeu. Expozice Muzea hlavního města Prahy bude pro veřejnost otevřena v Domě U Zlatého prstenu od 11.12 do března 2019. Sochy vznikly v atelieru Sochařská pohotovost a autory výtvarného konceptu jsou produkce Pink a Studio Colmo.

Druhou novinkou bude úplně první promítání nového videoklipu k dnes již kultovní písničce Džony Macháček z alba Noha na kolejích.

Pozvání letos přijali divadelní a filmový herec, scénárista a skvělý komik Petr Čtvrtníček, autor megahitu Ředitel autobusu Xindl X, Adam Lanči alias Mr. Cocoman, litoměřický dívčí sbor Puellae Cantantes a čerstvý senátor profesor Jiří Drahoš.
Více informací na www.thetaptap.cz.

Vstupenky na koncert pro dvě osoby může vyhrát pět soutěžíčích. Stačí správně a rychle odpovědět na soutěžní otázu. 

Kdo je kapelníkem kapely The Tap Tap?

a. Štěpán Ornest

b. Šimon Ornest

c. Štefan Ornest

Správné odpovědi zasílejte na e-mail marketing.regina@rozhlas.cz včetně svého jména a kontaktu.

autoři: jp , Tereza Čistotová
Spustit audio