Soutěž o vstupenky na FMX Gladiator Games - UKONČENO

25. říjen 2018

Soutěž byla ukončena. Gratulujeme výhercům, kterými se stávají Miroslava Šimková, Šárka Stanglová a Jiří Mazura.

Motocykly, adrenalin, extrémní výkony, podívaná pro celou rodinu již za necelé dva týdny, FMX Gladiator Games! Zahrajte si s námi o vstupenky

Zažijte neopakovatelnou atmosféru nejstarší freestyle motokrosové show v Evropě, FMX Gladiator Games, plnou adrenalinu, burácení motorů a extrémních výkonů jezdců na motocyklech, čtyřkolkách i sněžných skútrech.

První listopadovou sobotu, 3. 11. 2018 totiž ožije pražská O2 arena opět v duchu freestyle motokrosu v podání těch největších hvězd české i světové FMX scény!

Z českých jezdců nebude chybět například Libor Podmol, Filip Podmol, Petr Pilát nebo Martin Koreň, ze světových pak Edgar Torronteras, Daniel Bodin a řada dalších.

Diváci se mohou těšit na gladiátorskou arénu plnou motocyklů létajících vzduchem, nejnovější FMX triky, salta na strojích Harley-Davidson, elektrizující atmosféru i dechberoucí kousky, kdy se více jak 100kilogramové motocykly v rukou zkušených šampionů změní doslova na hračky. Nenechte si ujít největší FMX svátek, kdy se celá O2 arena zachvěje v základech. Akce nabídne návštěvníkům rovněž možnost nahlédnutí do zákulisí, prozkoumání skokanských ramp nebo vyfocení se s jezdci a hvězdami freestyle motokrosu.

Buďte u jedinečné show, přímo stvořené pro všechny velké a malé fandy silných strojů a všechny milovníky adrenalinu, napětí a emocí.
Více informací na www.fmxgladiatorgames.com

S námi teď můžete vyhrát vstupenky na tuto jedinečnou show. Získat pro dvě osoby mohou tři výherci, kteří první odpoví na naší otázku.

Kolikátý bude letošní ročník FMX Gladiator Games?

a. 16. ročník

b. 17. ročník

c. 18. ročník

Správné odpovědi zasílejte na e-mail marketing.regina@rozhlas.cz včetně svého jména a kontaktu.

autoři: jp , Tereza Čistotová
Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.