Soutěž o premiérové album nazvané Vánoce s Bohemia Voice - UKONČENO

18. prosinec 2018

Soutěž byla ukončena. Gratulujeme výhercům, kterými se stávají Jiřina Černá, Marcela Machů a Anna Zvoníčková.

Bohemia Voice, české vokální kvarteto reprezentující crossover žánr v hudbě, vydalo v prosinci své historicky první CD album nazvané Vánoce s Bohemia Voice. A vy ho teď můžete vyhrát! 

„CD v orchestrální aranžmá společně s vokálním čtyřhlasem kvarteta alba naladí snovou vánoční atmosféru. Věříme, že album potěší jak naše stávající fanoušky, tak též osloví nové posluchače, kteří dosud vnímali klasický zpěv jako izolovaný vážný žánr.“ říká Elin Špidlová z Bohemia Voice.

Bohemia Voice vzniklo v roce 2012 a představuje vokální kvarteto, které v České republice reprezentuje crossover žánr v hudbě. Jak je již z názvu kvarteta patrné, jedním z impulsů vzniku Bohemia Voice je vlastenecká orientace tělesa. Dramaturgie vychází ze světových filmových melodií a evergreenů, ale nebojí se též tanečních mega hitů v úpravě pro čtyřhlas, jako je např. Pharell Williamsovo Happy nebo Timberlakův Can´t stop the feeling. Od roku 2015 v Bohemia Voice vedle sebe stojí sopranistka Zuzana Seibertová, která je mimo jiné sbormistryně zpívajících babiček, altistka Elin Špidlová, muzikálová zpěvačka, basbarytonista Lukáš Sládek, sólista Národního divadla a Bronislav Palowski, přední tenor Pražského filharmonického sboru.
Více informací na http://cz.bohemia-voice.com/

První tři soutěžící, kteří zašlou správnou odpověď, dostanou toto premiérové album!

Kde proběhl křest premiérového alba nazvané Vánoce s Bohemia Voice ?

a. ve Strahovském klášteru

b. v kostele Sv. Martina ve zdi

c. v kostelu Sv. Mikuláše

Správné odpovědi zasílejte na e-mail marketing.regina@rozhlas.cz včetně svého jména a kontaktu.

autoři: Tereza Čistotová , jp
Spustit audio