Silvestrovský večer bude na Rádiu Praha ve znamení hudby. Poslechněte si Hit roku a záznam koncertu Kbely, hrajem!

29. prosinec 2023

Silvestrovský večer bude v našem programu patřit těm nej songům celého roku, čeká vás už tradiční vyhlášení Hitu roku. A hudební jízdu zakončí záznam koncertu Kbely, hrajem!

Nedělní podvečery roku 2023 patřily pokaždé novému vydání Hitu týdne, pořadí těch největších hitů na Rádiu Praha jste jako vždy určovali vy svými hlasy. Ale který z nich byl absolutně nejlepší? Který z nich posbíral nejvíc nejvyšších příček a stane se Hitem roku 2023?

S kompletním pořadím jsme museli počkat až do posledního kola, tento rok byl na nové songy opravdu pestrý a vy jste byli v hlasování na našem webu velmi aktivní. I letos vám v Hitu roku nezahrajeme jen 20 nejlepších z celého roku, ale hned 30!

Všechna vysílání Hitu týdne, která jste nestihli, si můžete poslechnout ZDE.

Nenechte si ujít vysílání Hitu roku 31. 12. od 19 do 21 hodin, v repríze pak 1. 1. 2023 od 8 do 10 hodin. Těšit se na vás budou moderátoři Petr Jungmann a Honza Chlaň.

Petr Jungmann
Moderátor Honza Chlaň

Silvestrovský večer pak bude pokračovat ve velkém stylu. Vůbec poprvé máte možnost slyšet záznam koncertu, který jsme pořádali v září v Centrálním parku Kbely. Open air Kbely, hrajem! si na místě užilo pět tisíc lidí. 

Že jste to prošvihli? Nebo byste si chtěli skvělou atmosféru zopakovat? Od 21 hodin vám postupně nabídneme vystoupení Pam Rabbit, Lenny, Adama Mišíka a Portless. Tak nezapomeňte ladit Rádio Praha!

autor:
Spustit audio

Související