Regina DAB Praha podpoří mediálně charitativní akci Movember

30. říjen 2017

V první fázi se bude jednat o redakční spolupráci. V kulturní rubrice Reginatipy bude stanice posluchače informovat o dílčích akcích, které se na území Prahy budou dít.

V rámci celého listopadu bude Regina DAB Praha, digitální stanice Českého rozhlasu, mediálně podporovat charitativní akci Movember. Muže vyzývá k tomu, aby změnili pomocí kníru svůj vzhled a tím celkově tvář mužského zdraví. Muži Movemberu si nechávají celý listopad narůst knír a rozmlouvají o svém zdraví, zejména o uro-onkologických problémech. Zároveň oni i jejich okolí přispívají na charitativní účely.

V první fázi se bude jednat o redakční spolupráci. V kulturní rubrice Reginatipy bude stanice posluchače informovat o dílčích akcích, které se na území Prahy budou dít. Zároveň byl osloven mužský kolektiv stanice, zda by se nezvěčnil s knírkem a nepomohl tak zvýšit povědomí o této listopadové akci. Každý všední den bude Regina zveřejňovat ty nejpovedenější fotografie na staničním facebookovém profilu stanice s odkazem na akci Movember. Do focení se zapojili v podstatě všichni muži, kteří se jakýmkoliv způsobem podílí na vysílání a na chodu stanice, tedy od recepčních po moderátory, techniky až po samotné vedení stanice.

Spustit audio