Poslechněte si novinky v playlistu Rádia DAB Praha: Rag’N’Bone Man, Rybičky 48 nebo Slza

26. březen 2021

S novým singlem přišel v posledních dnech Rag’N’Bone Man, 24kGoldn, kapela Rybičky 48 nebo Slza. Už jste je všechny slyšeli?

Velkým hitem posledních dnů je singl jihokorejské zpěvačky Rosé, která se prosadila jako členka dívčí skupiny Blackpink. Nový singl On The Ground nasbíral za 2 týdny skoro 120 miliónů zhlédnutí.

Další vycházející hvězdou je dvacetiletá zpěvačka z Louisiany Addison Rae. 19. března vydala svůj debutový singl Obsessed.

Golden Landis Von Jones neboli 24kGoldn, to je světová hvězda posledních měsíců, a to díky singlu The Mood. Ten se stále drží v nejvyšších patrech chartů a rádiových airplayů. V pátek 26. března vydal zpěvák ze San Francisca debutové album El Dorado a nový singl Love Or Lust.

Trojnásobný držitel BRIT Awards, dvoumetrový obr se sametovým hlasem Rag’N’Bone Man chystá nové album na 23. duben. Bude se jmenovat Life By Misadventure. Po pilotním singlu All You Ever Wanted vydal v úterý 23. března druhý singl, něžnou baladu Fall In Love Again.

Pop punkoví All Time Low z amerického Towsonu v Marylandu zazářili i v českých rádiích s loňským hitem Monsters. Letošní jaro načínají dalším chytlavým singlem Once In A Lifetime.

České novinky

A domácí scéna? Tento týden přišla se svatební novinkou kapela Rybičky 48. Tak trochu po vzoru Maroon 5 posloužila skupina na několika svatbách svých fandů jako překvapení a teď vydala Svatební hymnu.

A v pátek 26. března přišla s novinkou i dvojice Slza. Nový singl Bouře je syrovější a energičtější. Je to pro někoho možná trochu jiná Slza, která nejde jen po povrchu. Oba hudebníci Petr Lexa a Lukáš Bundil nechávají svým pocitům a emocím volný průběh a vypráví o tom, co se teď možná děje v hlavách nás všech.

autor: Petr Jungmann
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.