Policisté pátrají po partnerech z Prahy 6. Nalezli pouze jejich auto polité chemikálií v Maďarsku

4. září 2019 14:33

Kriminalisté pátrají od začátku letních prázdnin po partnerech z Prahy 6. Začátkem června odjeli na Moravu a pak se po nich slehla zem. Nyní policisté našli jejich auto polité chemikálií v Maďarsku. Dvojice se mohla stát obětí násilného trestného činu.

Rodina oznámila policistům, že se jim žena a ani její partner dlouhodobě neozývají a nevědí, kde se nachází. Na základě vyšetřování všech blízkých, kriminalisté zjistili, že měla dvojice v plánu odjet svým vozidlem značky Renault Fluence (modro-stříbrné barvy) registrační značky 2AT 3544 někam na Moravu. Další svědci se pak ozvali, že partnery viděli 6. června ve svém vozidle na odpočívadle u dálnice D1 poblíž 66 km. Od té doby už je nikdo nespatřil.

Nalezené auto partnerů z Prahy 6

Až nyní byl jejich vůz nalezen v maďarském městě Ostřihom poblíž Slovenských hranic. „Vozidlo nemělo žádné registrační značky a jeho vnitřní prostory byly polity neznámou chemickou látkou. Ve vozidle se nenacházely žádné osobní věci pohřešovaných. V tuto chvíli nelze vyloučit, že se oba pohřešovaní stali obětí násilného trestného činu,“ uvedla policistka Eva Kropáčová

Policie prosí veřejnost o pomoc při pátrání. Pokud jste partnery někde viděli, volejte 158.

autor: jp | zdroj: Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy
Spustit audio