Outletové centrum u ruzyňského letiště otevře dvě muzea i zábavní park

10. březen 2020

Outlet u ruzyňského letiště chystá novinky! Chce otevřít dvě muzea i krytý zábavní park na motivy včelky Máji, vikingů či pirátů. Návštěvníci tak budou moct spojit nakupování se zábavou.

„Ve světě vidíme jasný trend propojení nakupování se zábavou. Rozhodli jsme se, že budeme první a v tomto rozsahu asi i jediní, kdo se touto cestou v České republice vydá. Konkurenci hledáme spíše v Evropě,“ vysvětlil serveru mediaguru.cz ředitel outletu Tomáš Duroň.

Jako první se můžete těšit na muzeum Engine Classic Cars Gallery. Uvidíte tam více než 200 cestovních, sportovních i soutěžních aut nejznámějších světových značek.

Dále si budete moct zajít na vyhlídkovou terasu, kde lze sledovat vzlétající a přistávající letadla z ruzyňského letiště. Nově otevřená bude také sbírka s více než 150 milionů let starých fosilií dinosaurů. Představena veřejnosti by měla být v průběhu tohoto roku.

V neposlední řadě si můžete jít s dětmi zabavit do krytého zábavního parku Plopsa na motivy včelky Máji, vikingů či pirátů. Ten na ploše 10 000 m2 nabídne horskou dráhu, karusely či dvacetimetrovou skluzavku.

autor: jp | zdroj: mediaguru.cz
Spustit audio