Rádio DAB Praha a vánoční svátky plné skvělé muziky. Silvestrovský večer opět rozproudí Hit roku.

20. prosinec 2021

I během vánočních svátků budeme s vámi. Moderátora ve vysílání uslyšíte do 15 hodin, pak se můžete těšit na Vánoce plné hitů. Silvestrovský večer a Nový rok vám zpříjemní největší pecky roku 2021 podle hlasování v Hitu týdne.

Vánoční svátky

24., 25. i 26. prosince moderátorku Lenku Vahalovou a zprávaře uslyšíte od 6 do 15 hodin. Poté už si budete moct užívat až do noci skvělé vánoční songy.

A nebojte, nepřijdete ani o vaše oblíbené pořady Host Lenky Vahalové a Až na dřeň.

25. 12. po 12. hodině si bude Lenka Vahalová povídat s výtvarníkem Milanem Sodomou.

Výtvarník Milan Sodoma

Věnoval se grafickému designu, komiksu i komerční ilustraci. Nakonec se ale rozhodl naplno soustředit pouze na malování. V současné době je velmi vyhledávaným autorem. Proč maluje hlavně ženy? A kdy plánuje výstavu? Vše se dozvíte v pohodovém vánočním rozhovoru.

26. 12. po 12. hodině přijal pozvání do pořadu Až na dřeň herec Jan Vondráček.

Herec Jan Vondráček

Už léta patří k našim nejobsazovanějším hercům. Hraje v divadle i před kamerou a bravurně zvládá také dabing nebo audioknihy. Lásku k divadlu získal od svého otce, který ochotnicky hrál a bohužel předčasně zemřel. O tom všem si s ním bude povídat Kateřina Kubalová.

Silvestr a Nový rok

Poslední den roku si užijete moderátora Vláďu Malošíka opět od 6 do 15 hodin, pak už bude čas na porci skvělé muziky.

31. 12. od 19 do 21 hodin vás čeká oblíbený Hit roku! Poslechnete si největší pecky roku 2021 podle hlasování v Hitu týdne. Moderují Honza Chlaň a Petr Jungmann. A pokud byste to snad nestihli, druhý den bude repríza.

Nový rok oslavíme o půlnoci hymnou České republiky.

1. 1. 2022 od 8 do 10 hodin repríza Hitu roku.

Režiséři Martin Müller a David Laňka

1. 1. po 12. hodině přijdou do studia filmoví režiséři David Laňka a Martin Müller. S Lenkou Vahalovou budou mluvit o chystaném snímku s názvem Spolu. Hlavní roli handicapovaného kluka si tu zahraje velmi obsazovaný herec současnosti Štěpán Kozub.

Více o vánočním programu zde.

autor:
Spustit audio