Blanka Marťáková

manažerka obchodu

Mám na starosti získávání financí formou reklamy a sponzoringu.

Náplní mé práce je prodej našeho reklamního času a sponzoringu, získávání nových partnerů, jednání se sponzory a udržování dobrých vztahů se stávajícími klienty. Zajišťuji  vstupenky, vouchery pro naše soutěže a podílím se na marketingových aktivitách.

V roce 1999 jsem absolvovala Ekonomickou fakultu na ZČU v Plzni, obor Ekonomika podniku. Po studiích jsem pracovala v pražské softwarové firmě v oddělení Péče o zákazníky a po přestěhování do Plzně jsem se věnovala cestovnímu ruchu v plzeňské CK jako obchodní manažér, průvodce a vedoucí směnárny.

Po mateřské “dovolené” jsem nastoupila na pozici vedoucí inzerce v redakci oborového časopisu pro Policii. Po čtyřech letech jsem přešla do Plzeňského deníku na pozici obchodního zástupce a pak přišla nabídka na pozici mediálního konzultanta a následně jako key account do rádia Kiss Proton (Media club s.r.o.), kde jsem pracovala do konce února 2018 a zastupovala značky Kiss, Beat, Country, Impuls atd.

Od 1.3. jsem nastoupila do Českého rozhlasu Plzeň jako manažérka obchodu. Jsem zodpovědná za obchodní činnost v Plzeňském a Karlovarském regionu a úzce spolupracuji i s oddělením marketingu.

Moje hobby: sport (tanec, piloxing, plavání, lyže, fitness, bojové sporty), četba (sci-fi, fantasy, horor, historické detektivní příběhy, akční thrillery), cestování, cizí jazyky, dobré jídlo :)

Sledujte nás

Kolegové