Nebyli jste u středečních nehod?

20. září 2004

Policie hledá svědky dvou dopravních nehod, které se staly v Praze ve středu 15. září. Při nehodách utrpěli lehké zranění dva lidé. V Praze 5 srazil neznámý řidič na přechodu nezletilou dívku a starší žena si ublížila při pádu v brzdící tramvaji, které vjel do cesty osobní automobil.

Jedna z nehod se stala ve středu asi v 18:40 na křižovatce ulic Strakonická a Nádražní v Praze 5. Řidič mercedesu nerespektoval červenou na semaforu a na přechodu pro chodce se střetl s nezletilou dívkou. Najel jí pravým předním kolem na nohu a z místa nehody ujel. Dívka byla po ošetření v nemocnici propuštěna do domácího léčení. Neznámý osobní automobil zřejmě nedal ve středu zhruba v 14:45 na křižovatce ulic Jugoslávská a Londýnská v Praze 2 přednost v jízdě tramvaji číslo 22 přijíždějící od náměstí Míru. Řidič tramvaje byl nucen prudce zabrzdit, přičemž v tramvaji upadla jednapadesátiletá žena. Po ošetření v nemocnici byla propuštěna domů.

Případní svědci mohou policii informovat osobně na dopravním inspektorátu v Kongresové ulici 2 v Praze 4 nebo telefonicky na číslech 974 825 703, případně na tísňové lince 158.

Spustit audio