Monkey Business a Fešáci chystají v dubnu online koncert, písničkár Tomáš Klus zase uvede hudební film

14. duben 2021

Fanoušci české muziky už mohou vyhlížet tři dubnové události: 18. dubna by chtěli uskutečnit streamované vystoupení Monkey Business s hostující Ewou Farnou, 21. dubna plánuje na koncertu pokřtít reedici svých starších alb country kapela Fešáci a 24. dubna uvede Tomáš Klus hudební film.

Čtěte také

Monkey Business – nominovaní v cenách Anděl na kapelu roku – nabídnou 18. dubna online koncert s názvem Stream Like a Dream. Na něm kromě písní z nového alba Freedom On Sale i starších hitů doplněných o nové aranže představí také koncertní kostýmy. A ihned po skončení audiovizuální produkce se uskuteční chat přímo s kapelou.

Mezi hosty bude také Ewa Farna a skupina uvede i nový klip k aktuálnímu singlu One Boy, One Girl. Vstupenky na koncert jsou k dispozici za 350 korun a kapela v žertu uvádí, že má ambice koncert zcela vyprodat.

Tomáš Klus Naživo

Platforma FilmNazivo.cz, která dala za poslední rok možnost vzniknout řadě projektů propojujících svět divadla, filmu i hudby, připravila mimo jiné Hudební film Tomáše Kluse. Známý písničkář spolu se svojí ženou Tamarou i spolužáky provede diváky různorodými vzpomínkami a přípravami na představení Racek z dob studií na DAMU.

Ve filmu v režii Viktora Tauše dále vystoupí Ivan Lupták, Marie Štípková, Jiří Suchý z Tábora a Klára Suchá. Pořad lze sledovat v reálném čase 24. dubna a poté i v odložené sledovanosti.

Fešáci pokřtí dvojCD

Country kapela Fešáci kvůli vládním opatřením posunula oslavy kulatých výročí svých alb Fešáci 2000 (1980) a Hvězda Countryon (1990) na letošní rok. Nahrávky nyní vycházejí v remasterované edici jako dvojCD s bonusy. A k této příležitosti plánuje kapela online koncert 21. dubna z kinosálu v Ústí nad Labem. Během streamovaného koncertu Fešáci spolu s hosty toto dvojalbum pokřtí a odmění vítěze z řad těch, kteří si elektronickou vstupenku na koncert zakoupili.

autor: ech | zdroj: ČTK
Spustit audio