Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary doplní videoplatforma KVIFF TV

11. květen 2021

Největší tuzemský filmový festival v Karlových Varech se dočká vlastní videoplatformy. KVIFF TV ji prezentují jako rozšíření této kulturní a společenské akce do neomezeného on-line prostředí.

Zástupci Mezinárodní filmového festivalu v Karlových Varech dnes představili nový vizuál akce na tiskové konferenci, která navázala na březnové oznámení, že se letos přesune z tradičního termínu až na konec srpna. Novým komunikačním prostředkem s diváky se má stát videoplatforma KVIFF TV. Podobnou službu nabízí například již Film Europe v případě Edisonline nebo kina Světozor, Aero a Mat v podání Aerovodu.

Jak upozornil zpravodajský portál iROZHLAS, první diváci budou moci otestovat novou službu během 16. ročníku přehlídky krátkých filmů Pragueshorts Film Festival. Ten proběhne zčásti naživo a zčásti online od 2. do 27. června. Spuštění nové videoplatformy karlovarského festivalu je aktivitou nového strategického investora, skupiny Rockaway. Podle MediaGuru tu budou moci zájemci sledovat například i stream KVIFF Live.

autor: lukpo
Spustit audio

Související