Manžel ani neví, že v rádiu hraje moje písnička. Pro něj nejsem Iva Frühlingová, culí se zpěvačka

23. duben 2021

Můj manžel Honza je pilot a o svět šoubyznysu se vůbec nezajímá. To mě na něm strašně baví, vypráví zpěvačka v Blízkých setkáních. Všechny další rozhovory z pořadu Blízká setkání najdete na webu Dvojky a v aplikaci mujRozhlas

Seznámili se v letadle nad Paříží. „Manžel to letadlo pilotoval, a když mě viděl na seznamu jmen cestujících, pozval mě k sobě do pilotní kabiny. Tak začal náš vztah. Honza je pro mě pevný bod, opravdová realita a to je moc fajn. Nesleduje žádné trendy v šoubyznysu, a mně se to na něm strašně líbí,“ dodává s úsměvem Iva Frühlingová.

Boj s panickou atakou

Manžel jí byl oporou i v těžkých chvílích, kdy bojovala s panickou atakou. „Při cestě na dálnici s malým dítětem jsem dostala panický záchvat. Byla jsem v té době novopečená maminka, moderovala jsem, rekonstruovali jsme a bylo toho na mě opravdu hodně,“ popisuje situaci zpěvačka.

„Dnes jsem v pořádku a chtěla bych téma té poruchy trochu normalizovat. Chci poradit lidem, aby se necítili hloupě, že se to zkrátka stává a také, že se to dá docela dobře léčit,“ uzavírá zpěvačka.

Jakou má vazbu k Francii? Jaké metody jí pomohly v překonání panické poruchy? Kde má teď svůj domov?

autoři: Tereza Kostková , mis

Související