On-line videopůjčovna Aerovod otestuje nový model promítání Premium VOD

30. březen 2021

Promítání filmů on-line v modelu Premium VOD bude pro videopůjčovnu Aerovod znamenat exkluzivní uvedení vybraných titulů ještě před jejich kinopremiérou na omezenou dobu. Tento model se odráží i ve zvýšené ceně za přehrání. Startuje s filmem Ivana Ostrochovského Služebníci.

On-line videopůjčovna Aerovod vstupuje do nové kapitoly svého fungování. K současnému předplatnému (SVOD) a stahování či streamování filmů (TVOD) přibude od čtvrtka 1. dubna tzv. Premium VOD, tedy exkluzivní uvedení vybraných titulů ještě před jejich kinopremiérou na omezenou dobu.

„Tato exkluzivita se odráží i ve zvýšené ceně za přehrání, kterou jsme ovšem nastavili tak, aby byla výhodnější pro naše dlouhodobé předplatitele. Je to pro nás premiéra, ale věříme, že s podobně výjimečnými tituly jako je nový film Ivana Ostrochovského Služebníci, budeme našim divákům moci nabídnout nový rozměr sledování filmů,“ uvedl ředitel Aerofilms Ivo Andrle.

Služebníci vypráví příběh o dvou mladých studentech bohoslovecké fakulty v období 80. let v Československu, kteří se setkávají s neutěšenými poměry v tehdejší kolaborující katolické církvi. Titul bude na Aerovodu dostupný po dobu 14 dnů. Do 15. dubna tak budou mít diváci příležitost využít tohoto mimořádného online uvedení filmu ještě před jeho premiérou v českých kinech, kam film vstoupí záhy po jejich znovuotevření.

autor: lukpo
Spustit audio

Související