Legendární Noční proud je součástí Studia Noc

13. červenec 2012

Pro mnohé z těch, kteří poslouchali v sobotu 7. 7.2012 na frekvencích regionálních rozhlasů oblíbené STUDIO NOC, to bylo zjevení. Z jejich rádia zněla znělka, kterou dlouho neslyšeli. Byla to znělka legendárního pořadu NOČNÍ PROUD.

U mikrofonu ve studiu ČRo Regina, která vysíla Noční proud každou noc zasedli JAKUB JAKOUBEK a MARTIN HRDINKA a začala Horečka sobotní noci. Během těch pětapadesáti minut, co se Noční proud vysílal do celé ČR neustále "blikal" telefon.

Volali posluchači z Lověšic u Přerova, Jablonce n/Nisou, Ústí n/Orlicí, Frenštátu, Moravské Třebové Koprníka u M.B., Velkých Hamrů i Oleška u Českého Brodu a dalších míst, což si můžete pustit ze záznamu ZDE.

Jeden z posluchačů dokonce vymyslel nové heslo NP - Noční proud spánku žrout.

Spánku žrout se na vlnách všech regionální stanic Českého rozhlasu objeví znovu v sobotu krátce po 22. hodině. Nenechte si to ujít!

Vaše dotazy, připomínky a vzkazy můžete psát na adresu nocniproud@rp.cro.cz nebo na náš facebook.

autor: mhr
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.