Lazarskou a Národní ulicí neprojedou tramvaje. Začínají tam opravy

7. listopad 2018 14:00

Cestující čeká od zítra od 4:30 hodin omezení mezi ulicemi Lazarská a Národní, kde začínají opravy trati. Až do pondělí 19. listopadu tam nepojedou tramvaje.

Linka číslo 2 pojede ze Sídliště Petřiny na Malostranskou a dále k Právnické fakultě a opět přes Malostranskou zpět na Sídliště Petřiny. Linka číslo 9 a 22 budou zrušeny a všechny spoje tramvaje číslo 16 pojedou v trase Lehovec - Sídliště Řepy. Linky číslo 18 a 93 v úseku Albertov - Národní divadlo pojedou přes zastávky Výtoň, Palackého náměstí a Jiráskovo náměstí.

Linky číslo 23 a 97 budou v úseku Karlovo náměstí - Malostranská odkloněny přes zastávky Palackého náměstí, Jiráskovo náměstí, Národní divadlo a Staroměstská. Historická linka 41 pojede přes Karlovo a Palackého náměstí a dále k Národnímu divadlu a na Staroměstskou.

Noční tramvaj číslo 98 pojede mezi Lazarskou a Andělem přes Karlovo a Palackého náměstí do Zborovské. Linka číslo 99 pojede z Palackého náměstí k Národnímu divadlu a přes Staroměstskou a Malostranskou až na Malostranské náměstí.

Podnik pro cestující v souvislosti s výlukou vydá informační letáky, rozmístí 18 infotabulí a první dva dny budou v ulicích informátoři DPP.

Výluka navazuje na opravy trati na křižovatce ulic Lazarská a Spálená.

autor: jp | zdroj: ČTK
Spustit audio