Kam dnes vyrazit za sportem?

29. duben 2012

V Edenu a na Julisce budou dnes pražské fotbalové týmy bojovat o velmi důležité body. A Bohemians 1905 by určitě stačilo, kdyby získali alespoň jeden.

Jak nedávno řekl brankář Klokanů Radek Sňozík, už ani nepamatuju, kdy Bohemians z Ďolíčku naposledy vyhráli. Což je ale pro zelenobílé velký problém, protože kvůli bídné jarní části ligy jsou momentálně blízko sestupu. Jednu z posledních šancí zastavit pád tabulkou budou mít od sedmnácti hodin proti Příbrami, která ale pod vedením trenéra Davida Vavrušky zpravidla neprohrává. Ve stejnou dobu nastoupí na Julisce Dukla proti Mladé Boleslavi - to je naopak souboj o čtvrté místo v tabulce, které by nakonec mohlo znamenat i postup do evropských pohárů.

Komu fotbal nevoní, může se vydat do pražské Chuchle na dostihy. Ve 14 hodin tam začíná Memoriál Jaroslava Maška, tedy dostih na 1 400 metrů pro čtyřleté a starší koně.

A blízko konci je také letošní účinkování házenkářek Slavie. Ty hrají v extralize o páté až osmé místo, jejich čtvrtý zápas začíná ve 14 hodin.

autor: mch
Spustit audio