Jsme jako dvojčata, říkají influencerky Izabella a Elizabeth Kiss. Starší z nich už sociální sítě živí

8. prosinec 2021

Seznamte se se sestrami Bena Kise z pěveckého dua Ben a Mateo! I ony jsou slavné a chtějí zpívat. Osmnáctiletou influencerku Elizabeth sleduje na TikToku přes 378 tisíc followerů. 

Tisícovkami fanoušků se může pochlubit i šestnáctiletá Izabella, která se chce profesionálně věnovat modelingu, herectví, tanci a hlavně zpěvu. Na svém kontě má už několik videoklipů. Jak to v rodině plné talentů vypadá zjišťovala Klára Nováková.

Vše vidí růžově

Obě se hodně a často smějí, hlavně v situacích, kdy neví, co mají dělat. Podle Izabelly jsou i hodně zasněné, mají velkou fantazii a všechno vidí růžově. „Možná jsme lehce naivní,“ připouští Elizabeth. „A rozhodně jsme obě velmi ambiciózní!“

Jeden velký rozdíl ale mezi nimi je. „Já jsem trošku línější člověk. Potřebuji právě někoho, jako je Eli, aby mě do něčeho dokopal,“ přiznává se smíchem Izabella.

Jako dvojčata

Několik let spolu chodily na plavání, na balet a street dance. Od malička hrají na klavír a navštěvují filmové a modelingové castingy. V jednom filmu si dokonce společně zahrály, ale jejich mamka zapomněla jeho název. Teď se vrhly na dráhu zpívajících influencerek.

„My se tak navzájem doplňujeme. Od malička nás rodiče vychovávali, že spolu musíme držet. Máme spolu pokoj, dokonce i společnou postel, takže jsme spolu fakt furt. Vážně jsme jak dvojčata…,“ vysvětluje Elizabeth.

Slavný bratr

A kdo se proslavil jako první? Jedna ze sester, nebo jejich čtrnáctiletý brácha Ben, který na podzim roku 2020 vydal první videoklip společně s patnáctiletým Mateem Klimkem?

„Když kluci začali zpívat, tak já jsem si řekla, že nechci být ta starší sestra Bena a Matea, ale že chci být Elizabeth Kiss. Právě tehdy jsem začala točit na Tiktok. Tak si myslím, že jsem byla víc vidět já. A Iza se k nám připojila později.“

Sociální sítě jako práce

Osmnáctiletou Elizabeth sociální sítě už i živí. V průměru stráví na mobilu přes šest hodin denně. „Nejnáročnější je, že musíte být aktivní pořád, a každý den něco přidat, jinak lidi přestanete bavit a odchází.“ A která videa mají největší úspěch? Ty ze zákulisí (behind the scenes) a ty s rodinou, do které patří i sedmiletý brácha Fred. Toho prý fanoušci zbožňují. „Fred je snad větší hvězda než my,“ směje se Eli.

Co holky prozradily na slavného bráchu Bena? To si už poslechněte v audiu. Dozvíte se, proč mu při hraní s barbínami vždy přidělily roli výtahu. Jestli plánují založit rodinnou skupinu Kiss Family i jak budou trávit Vánoce. 

Klub Rádia Junior vysíláme každý den v 19:00. Nenechte si ujít rozhovory se zajímavými hosty >>

Nalaďte si vysílání Rádia Junior online >>

Spustit audio

Související