Hit týdne v novém! Těšte se na velký výběr

19. únor 2020

Od 1. března jsme pro vás připravili v naší hitparádě velké změny. Už nikoliv „jen“ šest nejlepších a tři nasazené, ale rovnou celá desítka a na výběr budete mít z 25 hitů z našeho playlistu!

V pořadu už neuslyšíte nasazené hity, protože ty za nás budete vybírat vy. Každý týden najdete v hlasovacím formuláři 25 songů z našeho playlistu, žhavé novinky, největší rádiové a aktuální hitparádové hity, ale i hudební lahůdky, které jinde neuslyšíte. Do pátku do 12.00 hodin bude jen na vás, jakou desítku nejlepších vyberete a sestavíte. Ty vám pak v neděli od 19.00 hodin v premiéře nebo v pondělí od 22.00 hodin v repríze zahrajeme. Jako doposud bude platit pravidlo šesti týdnů, tedy po šesti týdnech v desítce hitů z hitparády i hlasování povinně zmizí a ty nejlepší pak uslyšíte v Hitu roku.

Nový Hit týdne bude tedy hlavně o vás, podle vás budeme hrát i vybírat ty největší hity! A nenechte si utéct ani týden, pokaždé totiž bude pětadvacítka vypadat trochu jinak. Deset nejlepších tam ale najdete vždy. Těšíte se? Poprvé se bude podle nového modelu hlasovat už teď v neděli 23. února. První kompletní desítku uslyšíte 1. března.

autor: Petr Jungmann
Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.