Hit týdne 7. 8. 2022

7. srpen 2022

Hit týdne, novinky a největší hity. Calvin Harris, Justin Timberlake, Halsey & Pharrell Williams, Meduza & James Carter feat. Elley Duhé & Fast Boy a další.

Calvin Harris má další No.1!

V pátek vydal jeden z nejúspěšnějších světových DJ Calvin Harris očekávané nové album Funk Wav Bounces Vol. II a v neděli vyhrál podruhé i Hitparádu Radia DAB Praha se singlem Stay With Me, na kterém hostují Justin Timberlake, Halsey a Pharrell Williams.

Na druhé místo o rovných 10 míst vyskočila italská Meduza a James Carter, Elley Duhé a Fast Boy. Hit Bad Memories je další vydařeným kouskem producentů z Turína. Třetí skončil Harry Styles a Late Night Talking, čtvrtý je Tomáš Klus s písničkou z filmu Přání k narozeninám – Štěstí, pátá je pak Lenny s novinkou Plastic Flowers.

Z novinek uspěl debut modelky Andrey Kalousové – Padám (No.7), Američanka Nessa Barrett se singlem Die First (No.9) a Švédka Tove Lo s novinkou 2 Die 4 (No.10).

V nasazených se to i tentokrát hemží velkými jmény a skvělými songy, najdete tam italské Maneskin z filmu Elvis, hvězdy letošního Colours Of Ostrava americké The Killers s novinkou Boy, naše Atmo Music nebo výtečné spojení Marshmello, Mae Muller a Trippie Redd v hitu American Psycho. O postup se také poperou velké hvězdy Hitu týdne posledních měsíců, v pátek totiž vydali společný singl producent Joel Corry a Brit Awards ověnčená královna ostrovní dance music Becky Hill!

Poslechněte si 32. vydání Hitu týdne tohoto roku. O pořadí všech songů rozhodujete vy, svými hlasy. Hlasování běží jako vždy až do pátku do 12:00, do té doby můžete rozhodnout o těch nejlepších hitech na Rádiu DAB Praha. Premiéra Hitu týdne je pak na programu vždy v neděli od 19:00, v repríze si pořad poslechnete v pondělí od 22:00 hodin nebo kdykoliv u nás na webu.

autor: Petr Jungmann
Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.