Hit týdne 5. 12. 2021

6. prosinec 2021

Hit týdne, novinky a největší hity. Tiësto & Ava Max, Joel Corry & Mabel, Adele, Michael Patrick Kelly, Bastille, Pavel Callta a další.

Čertovské vydání Hitu týdne vyhráli podruhé Tiësto a Ava Max, Adele má nejlepší novinku!

49. vydání Hitparády Rádia DAB Praha podruhé v řadě opanovali Holanďan Tiësto s Američankou Avou Max a hitem The Motto. Jde o třetí singl z chystaného alba slavného DJe a producenta. Zvukově dokonalou nahrávku skvěle doplňuje video v režii Christiana Breslauera, v němž oba protagonisté cestují časem do dvacátých let minulého století, aby se nečekaně objevili na dobové party slavnosti. Stejně jako minule skončili druzí Joel Corry s Mabel a singlem I Wish, tomu tak stále jednička uniká, před sebou už má však jen jeden poslední týden. Nejlepší novinku má světová star Adele, její nové album 30 je nejrychleji prodávaným albem roku 2021 a novinka Oh my God stoupá ve všech chartech. Čtvrtý skončil Michael Patrick Kelly se singlem Blurry Eyes, pátí stejně jako před týdnem londýnští Bastille, i ti mají před sebou poslední týden. Poprvé v Top 10 bodoval i nový vánoční Pavel Callta na osmém místě, Pavel bude tuto sobotu hostem Lenky Vahalové od 12 hodin!

Poslechněte si 49. vydání Hitu týdne tohoto roku. O pořadí všech songů rozhodujete vy, svými hlasy. Hlasování běží jako vždy až do pátku do 12:00, do té doby můžete rozhodnout o těch nejlepších hitech na Rádiu DAB Praha. Premiéra Hitu týdne je pak na programu vždy v neděli od 19:00, v repríze si pořad poslechnete v pondělí od 22:00 hodin nebo kdykoliv u nás na webu.

autor: Petr Jungmann
Spustit audio