Hit týdne 30. 5. 2021

31. květen 2021

Hit týdne, novinky a největší hity. Kaleo, OneRepublic, Pavel Callta, P!nk, Pokáč, Mig 21, The Kid Laroi & Miley Cyrus, Martin Garrix feat. Bono & The Edge a další.

Kaleo jsou potřetí No.1 na Rádiu DAB Praha

Islandští Kaleo obhájili svou pozici, a jsou tak potřetí Hitem týdne No.1 se singlem Hey Gringo. V minulém kole desítku opustily celkem čtyři úspěšné hity, včetně dvou dvojnásobných vítězů (LP a Deaf Heart), a tak se čekalo, kdo zaplní tu pořádnou díru.

Na druhé místo se vrátili OneRepublic s hitem Run, na třetí poskočil Pavel Callta se singlem Lásko, to je dosud nejlepší umístění, ale také poslední – povinně končí po 6 týdnech.

Čtvrtá skončila P!nk s titulním singlem posledního živého alba, hit All I Know So Far má naprosto mimořádné video od tvůrců filmu Největší showman! A pátý je fintil v růžovém – Pokáč – Holky to objektivně lehčí maj, to je také jediná novinka v Top 10.

V nasazených je tentokrát nová Griff. Tento mimořádný britský talent a držitelka Brit Awards vydala v pátek vynikající singl One Foot In Front Of The Other. Najdete tam i Jihoafričana Master KG, který se na novém singlu spojil s Davidem Guettou a Akonem. Nově nasazené jsou i další žhavé novinky – Jonas Blue s Léon, Gigi D’Agostino s LA Visionem nebo vynikající domácí s evropskými hvězdami za mikrofonem – fiedlerski, remme a Alicja.

autor: Petr Jungmann
Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.