Hit týdne 24. 7. 2022

24. červenec 2022

Hit týdne, novinky a největší hity. Calvin Harris, Justin Timberlake, Halsey & Pharrell Williams, Harry Styles, Tomáš Klus a další.

30. vydání Hitu týdne má zase nový singl No.1!

Minule nasazení Calvin Harris, Justin Timberlake, Halsey a Pharrell Williams nedali nikomu nejmenší šanci a s přehledem vyhráli s retro-novinkou Stay With Me.

Čtěte také

Druhý skončil stejně jako před týdnem Harry Styles s hitem Late Night Talking. V polovině července bez problémů vyprodal pražskou O2 arénu. Třetí pak skončili slavní Black Eyed Peas se Shakirou v produkci Davida Guetty se singlem Don’t You Worry.

Na 4. místě poprvé zabodoval Tomáš Klus s novinkou k filmu Přání k narozeninám, songem Štěstí. Film s Evou Holubovou, Jaroslavem Duškem, Veronikou Khek Kubařovou a dalšími bude mít premiéru v kinech 3. listopadu. Pátí skončili opět Gabry Ponte, Lum!x a Daddy DJ se singlem We Could Be Together. Šestá je další novinka – kutnohorské Rybičky 48 se nechali inspirovat Irskem a vznikla novinka Divokej Ir. V ní hostuje Vašek Bláha ze skupiny Divokej Bill.

V nasazených tentokrát najdete třeba veleúspěšnou Američanku Lizzo s hitem About Damn Time, také aktuálně nejhranější hity v prázdninových rájích v Itálii a Španělsku, skupinu z Bergama s bizarním názvem Pinguini Tattici Nucleari a latino hvězdy Shakiru s Rauwem Alejandrem. Šanci mají i dvě páteční novinky – nová Billie Eilish a italská Meduza.

Poslechněte si 30. vydání Hitu týdne tohoto roku. O pořadí všech songů rozhodujete vy, svými hlasy. Hlasování běží jako vždy až do pátku do 12:00, do té doby můžete rozhodnout o těch nejlepších hitech na Rádiu DAB Praha. Premiéra Hitu týdne je pak na programu vždy v neděli od 19:00, v repríze si pořad poslechnete v pondělí od 22:00 hodin nebo kdykoliv u nás na webu.

Spustit audio