Hit týdne 24. 10. 2021

26. říjen 2021

Hit týdne, novinky a největší hity. Coldplay x BTS, Joel Corry x Jax Jones feat. Charli XCX, Adele, Kygo feat. X Ambassadors, Ed Sheeran, Elton John & Dua Lipa a další.

Coldplay & BTS vyhráli podruhé Hit týdne!

V hitparádě Rádia DAB Praha vyhrál podruhé singl My Universe londýnských Coldplay, na kterém hostují korejské hvězdy BTS. Druzí skončili Joel Corry, Jax Jones, Charli XCX & Saweetie se singlem Out Out, ten ale povinně po 6 týdnech končí. Třetí skončila nejlepší novinka týdne – nová Adele, která během 7 dnů od vydání změnila letošní rekordy a vyhrála 14 národních žebříčků včetně třeba britské nebo německé hitparády.

Poslechněte si 43. vydání Hitu týdne tohoto roku. O pořadí všech songů rozhodujete vy, svými hlasy. Hlasování běží jako vždy až do pátku do 12:00, do té doby můžete rozhodnout o těch nejlepších hitech na Rádiu DAB Praha. Premiéra Hitu týdne je pak na programu vždy v neděli od 19:00, v repríze si pořad poslechnete v pondělí od 22:00 hodin nebo kdykoliv u nás na webu.

autor: Petr Jungmann
Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.