Hit týdne 23. 5. 2021

24. květen 2021, aktualizováno

Hit týdne, novinky a největší hity. Kaleo, Shane Codd, LP, Deaf Heart, OneRepublic, Pavel Callta, Majestic & Boney M. a další.

Rádio DAB Praha má opět jedničku z Islandu

Na první místo našeho Hitu týdne se po týdnu vrátili islandští Kaleo s novinkou z alba Surface Sounds – Hey Gringo. Na své dosud nejlepší umístění dosáhl Shane Codd s houseovou Get Out My Head, když skončil druhý. Tohle umístění už ale nevylepší, povinně po šesti týdnech v TOP 10 končí. Stejně jako další tři hity.

Na bronzovém stupni také povinně končí LP a One Last Time, ta si připisuje dvě první místa, naposledy před týdnem. Povinně končí i pražští Deaf Heart, i jejich singl Red dokázal dvakrát vyhrát. Po šesté a naposledy byl v TOP 10 i projekt londýnského producenta Majestic, ten fantasticky zamíchal zlatou klasiku legendárních Boney M Rasputin.

Do desítky prošla jediná novinka – hymna nadcházejícího fotbalového Eura od Martina Garrixe, kterou nazpíval zpěvák U2 Bono Vox. V nasazených jinak najdete i aktuální jedničku trendy chartů – populární osobnost Tick Tocku Bellu Poarch s novinkou Build A B*tch. Ta nasbírala za 10 dnů jen na Youtube skoro 100 miliónů zhlédnutí. Vaše hlasy bude vyhlížet i charitativní song Naděje se vrátí Davida Deyla. Dalšími novinkami jsou například Pokáč s novým singlem Holky to objektivně lehčí maj nebo třeba i noví Green Day.

Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.