Hit týdne 20. 6. 2021

21. červen 2021

Hit týdne, novinky a největší hity. The Roop, Martin Garrix feat. Bono & The Edge, Pokáč, Calvin Harris feat. Tom Grennan, OneRepublic, Dua Lipa a další.

Nový týden, nová jednička na Rádiu DAB Praha!

Nejvíc hlasů v 25. vydání našeho žebříčku jste poslali trojici z litevského Vilniusu The Roop a novince Discoteque, se kterým reprezentovali svou zemi na Eurovision Song Contest.

Fotbalové Euro 2020 se rozběhlo na plné obrátky a pořádně zabrala i hymna šampionátu, Martin Garrix, Bono & The Edge jsou No.2 s hitem We Are The People.

Třetí příčku udržel potřetí v řadě náš Pokáč. Poslední vítězové Calvin Harris s Tomem Grennanem spadli až na 4. místo. V Hitu týdne taky poprvé boduje nová Dua Lipa a Moby, který se vrátil v nových verzích k těm nejlepším hitům své kariéry v projektu Reprise.

I tento týden bojuje o co nejlepší místo 25 hitů. Hlasování běží jako vždy až do pátku do 12:00, do té doby můžete rozhodnout o těch nejlepších hitech na Rádiu DAB Praha. Premiéra Hitu týdne je pak na programu vždy v neděli od 19:00, v repríze si pořad poslechnete v pondělí od 22:00 hodin nebo kdykoliv u nás na webu.

Spustit audio