Hit týdne 20. 11. 2022

20. listopad 2022

Hit týdne, novinky a největší hity. Jana Kirschner, Mimi Webb, Imagine Dragons, Maneskin a další.

Nový týden, nová jednička hitparády Rádia DAB Praha!

První dáma slovenského popu Jana Kirschner s hercem Milanem Ondríkem vyhráli 47. vydání Hitu týdne s ústředním songem nové gangsterky z jižního Slovenska – filmu Čierne na bielom koni. Jedničkou na Rádiu DAB Praha je Lovestory.

Na druhé místo se posunul rockband Imagine Dragons s aktuálním singlem I Don’t Like Myself a na třetí spadla dvojnásobná šampiónka, britská zpěvačka Mimi Webb s hitem Ghost Of You.

Ze čtvrté pozice se povinně po šesti týdnech loučí římští Maneskin s baladou The Loneliest. Nejlepší novinka týdne vyskočila na senzační 5. místo – Lucie v opeře a nová Symphonic verze písně Nejlepší, kterou znám.

V hlasování jsou nově třeba Michael Patrick Kelly, nový Dermot Kennedy, Harry Styles, kapela z Vysočiny Poetika nebo úspěšná Meghan Trainor.

Poslechněte si 47. vydání Hitu týdne tohoto roku. O pořadí všech songů rozhodujete vy, svými hlasy. Hlasování běží jako vždy až do pátku do 12:00, do té doby můžete rozhodnout o těch nejlepších hitech na Rádiu DAB Praha. Premiéra Hitu týdne je pak na programu vždy v neděli od 19:00, v repríze si pořad poslechnete v pondělí od 22:00 hodin nebo kdykoliv u nás na webu.

autor: Petr Jungmann
Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.