Hit týdne 2. 7. 2023

2. červenec 2023

Hit týdne, novinky a největší hity. Michael Patrick Kelly, Nathan Dawe, Joel Corry a Ella Henderson, Dua Lipa a další.

Vítězná série Michaela Patricka Kellyho nekončí!

Michael Patrick Kelly dostal počtvrté za sebou absolutně nejvíc hlasů a s obrovským náskokem s hitem O.K.O. znovu vyhrál hitparádu Rádia Praha!

Daleko za ním, na druhém místě, skončila svěží taneční novinka z britských ostrovů – hvězdy Nathan Dawe, Joel Corry a Ella Henderson a 0800 Heaven. Na třetím místě pak poprvé na stupních vítězů zabodovala Mermaid Barbie z očekávaného filmového blockbusteru, tedy Dua Lipa a Dance The Night.

O pět míst si polepšila Taylor Swift s Ice Spice, Karma už je No.4 a další novinka je No.5 – rodák z katalánské Barcelony Alvaro Soler se singlem Muero.

Novinky a nasazené

Z novinek se ještě prosadil singl Sophie And The Giants a Purple Disco Machine – Paradise (No.8), Dominika Hašková s We Are Domi a dalším rájem – Paradise (No.11) a také členka Girls Aloud – Leigh-Anne s výživnou Don’t Say Love (No.15).

V nasazených je opět 10 horkých hitů – Kasabian, Ray Dalton, Pavol Habera. Anna K., Slza, Olivia Rodrigo nebo Kylie Minogue.

Poslechněte si 27. vydání Hitu týdne roku 2023. O pořadí všech songů rozhodujete vy, svými hlasy. Hlasování běží jako vždy až do pátku do 12:00, do té doby můžete rozhodnout o těch nejlepších hitech na Rádiu Praha. Premiéra Hitu týdne je pak na programu vždy v neděli od 19:00, v repríze si pořad poslechnete v pondělí od 22:00 hodin nebo kdykoliv u nás na webu.

autor: Petr Jungmann
Spustit audio