Hit týdne 2. 5. 2021

3. květen 2021

Hit týdne, novinky a největší hity. LP, Kygo feat. James Gillespie, Kaleo, Shane Codd, Deaf Heart, Majestic & Boney M., Pavel Callta, Chinaski a další.

Hit týdne má opět novou jedničku!

A velmi překvapivou, až ze 14. místa zaútočila rodačka z Long Islandu LP a vyhrála 18. vydání. Minimálně do neděle tak bude singl One Last Time číslem 1 na Rádiu DAB Praha. 

Druhé místo udrželi Kygo a James Gillespie s hitem Gone Are The Days. Novinka týdne vyskočila až na třetí stupínek, islandští Kaleo vydali minulý týden nové album Surface Sounds, singl Hey Gringo dostal hned napoprvé hodně hlasů. Permanentně čtvrtý je rodák z Dublinu Shane Codd – Get Out My Head a až na páté místo spadli poslední dvojnásobní šampióni – pražští Deaf Heart se singlem Red. 

V nasazených je například aktuálně pátý nejúspěšnější světový singl podle chartu Billboard Global 200 – Bruno Mars, Anderson.Paak a Silk Sonic – Leave The Door Open nebo páteční novinka Billie Eilish.

Hlasování opět běží až do pátku do 12:00, do té doby můžete rozhodnout o těch nejlepších hitech na Rádiu DAB Praha. Premiéra Hitu týdne je pak na programu vždy v neděli od 19:00, v repríze si pořad poslechnete v pondělí od 22:00 hodin nebo kdykoliv u nás na webu.

autor: Petr Jungmann
Spustit audio