Hit týdne 18. 4. 2021

19. duben 2021

Hit týdne, novinky a největší hity. Deaf Heart, Imagine Dragons, Chinaski, Shane Codd, Majestic & Boney M., Lost Frequencies a další.

Hit týdne má opět novou jedničku!

V nedělní premiéře od 19.00 se opět měnila pozice lídra, novým No.1 hitem na Rádiu DAB Praha se stali pražští Deaf Heart se singlem Red. Thomas Lichtag, kterého jsme poznali ve skupině Airfare, tak má opět nový projekt.

Dvojku uhájili Imagine Dragons s novinkou Follow You, ti byli v hitparádě už popáté, mají tedy před sebou poslední týden. Rekordmani, kteří Hit týdne vyhráli už 24x, na další jedničku stále čekají.

Na třetí místo se z nasazených dostali domácí Chinaski s hitem Báseň. Ten stále patří mezi nejhranější domácí songy v českých rádiích. 

V Hitu týdne je pokaždé 25 hitů a vyhrát může každý z nich. Vždy v neděli začínají všechny s nulou a jen Vaše hlasy je posunou mezi nejlepší.

Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.