Hit týdne 17. 3. 2024

17. březen 2024

Hit týdne, novinky a největší hity. Sia a Kylie Minogue, Kygo a Ava Max, Ella Henderson feat. Rudimental, Dua Lipa, November 2nd a další.

Sia a Kylie Minogue z nasazených rovnou do čela hitparády Rádia Praha!

V jedenáctém kole Hitu týdne se chytily tři novinky. Na devátou příčku se dostal Joe Keery aka DJO s End Of Beginning, osmé místo obsadili Linkin Park s jejich vzpomínkou na Chestera Benningtona – Friendly Fire. A kde skončila ta třetí novinka?

Ta celé kolo vyhrála! Hit týdne zažil doslova útok protinožců. Sia a Kylie Minogue spojily síly a vydaly skvělou věc Dance Alone. A zabodovaly tak, že z pozice novinky vyskočily až na zlatý trůn celého kola.

Na stříbrnou pozici tak odsunuly dvojici Kygo x Ava Max se singlem Whatever, o jednu příčku si pohoršilo také spojení Ella Henderson feat. Rudimental a jejich Alibi. Dua Lipa se songem Training Season se na stupních vítězů neudržela, stále ale zůstává v TOP 5.

Novinky a nasazené

Kromě toho jsme ale nasadili pět nových věcí. Mimo jiné návratovku od Goo Goo Dolls, kteří přišli s Beautiful lie a oznámili tour. Do Evropy bohužel nepřijedou.

A do výběru jsme přidali i jednu TikTokem vystřelenou raketu. Priscilla Renea Hamilton, která si na stagi říká Muni Long, vydala Made For Me už loni v září. Song si ovšem vzala jedna uživatelka TikToku a použila ho v několika svých klipech a stal se z toho virál, který Muni Long a její singl doslova vystřelil do světových chartů.

Poslechněte si 11. vydání Hitu týdne roku 2024. O pořadí všech songů rozhodujete vy, svými hlasy. Hlasování běží jako vždy až do pátku do 12:00, do té doby můžete rozhodnout o těch nejlepších hitech na Rádiu Praha. Premiéra Hitu týdne je pak na programu vždy v neděli od 19:00, v repríze si pořad poslechnete v pondělí od 22:00 hodin nebo kdykoliv u nás na webu.

autor: Honza Chlaň
Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.