Hit týdne 13. 3. 2022

13. březen 2022

Hit týdne, novinky a největší hity. Jax Jones feat. MNEK, Lucie Vondráčková feat. Raego, George Ezra, Topic, Robin Schulz, Nico Santos, Paul Van Dyk a další.

Jax Jones a MNEK počtvrté No. 1 na Rádiu DAB Praha!

Hit Where Did You Go? vyhrál nedělní 11. vydání Hitu týdne už počtvrté a Jax Jones a MNEK se tak stávají zatím suverénními jedničkami roku 2022, ale ještě mohou přidat pátou jedničku už tuto neděli, kdy budou v hitparádě naposledy, tedy pošesté.

Pokazit radost se jim budou snažit třeba Lucie Vondráčková a Raego, ti se už čtyři týdny drží v elitní pětce, teď jsou druzí se singlem Tvoje Ex. Další medaili ale určitě nepřidá George Ezra, hit Anyone For You se povinně po šesti týdnech rozloučil na třetím místě, Hit týdne ale také jednou vyhrál. Na 4. místo se probily německé hvězdy – Topic, Robin Schulz, Nico Santos a Paul Van Dyk se singlem In Your Arms (For An Angel) a pátí jsou poprvé otec a syn Žbirkovi – Nejsi sám.

Z nově nasazených mají určitě nejvyšší ambice lasvegasští Imagine Dragons, ti v pátek vydali nový singl Bones s hamletovskou otázkou být či nebýt. Znova o sobě dávají vědět i kalifornští Maroon 5, novinka se jmenuje Lovesick a zní skvěle. Nasazená je i seriálová hvězda Eva Burešová, pro kterou nový singl přímo na míru ušil Robin Mood, název nese Noční nebe.

Poslechněte si 11. vydání Hitu týdne tohoto roku. O pořadí všech songů rozhodujete vy, svými hlasy. Hlasování běží jako vždy až do pátku do 12:00, do té doby můžete rozhodnout o těch nejlepších hitech na Rádiu DAB Praha. Premiéra Hitu týdne je pak na programu vždy v neděli od 19:00, v repríze si pořad poslechnete v pondělí od 22:00 hodin nebo kdykoliv u nás na webu.

Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.