Hit týdne 10. 4. 2022

10. duben 2022

Hit týdne, novinky a největší hity. Becky Hill & Galantis, Eva Burešová, Miro Žbirka feat. David Žbirka, Poetika a další.

Hitparáda Rádia DAB Praha má opět nový No.1 singl!

Novou jedničkou Hitu týdne se stala britská královna taneční muziky Becky Hill za výrazné podpory švédských Galantis s hitem Run. Právě oni dostali suverénně nejvíc vašich hlasů a jednoznačně triumfovali.

Čtěte také

Na druhé místo vyskočila nejlepší novinka, seriálová hvězda a zpěvačka Eva Salvatore Burešová, nový singl pro ni připravil Robin Mood a jmenuje se Noční nebe. Eva byla v sobotu hostem Lenky Vahalové a řeč byla nejen o muzice. Na třetím místě se povinně po šesti týdnech rozloučili otec a syn Žbirkové – Miro a David. Singl Nejsi sám dokonce jednou Hit týdne vyhrál.

I čtvrté místo patří naší scéně, konkrétně kapele z Vysočiny – Poetika spadla o dvě místa s novinkou Sám. Na páté místo si naopak výrazně polepšili australsko-novozélandští Shouse s nášupem taneční hymny Won’t Forget You. Druhá novinka v desítce je No.6 – Brit Tom Gregory a nekompromisní Footprints.

V nově nasazených je třeba domácí Slza, v pátek vydali nový singl s Pam Rabbit Padám. O vstup mezi elitu se pokouší i Kanaďan Shawn Mendes, ten se chystá na koncert do pražské O2 arény, aktuálně se hlásí novým singlem When You’re Gone. V desítce nasazených najdete i novinky od Thoma Artwaye, Iana Diora, Lucie Bílé s Janem Bendigem nebo novinku legendy EDM Davida Guetty s Becky Hill a Ellou Henderson.

Poslechněte si 15. vydání Hitu týdne tohoto roku. O pořadí všech songů rozhodujete vy, svými hlasy. Hlasování běží jako vždy až do pátku do 12:00, do té doby můžete rozhodnout o těch nejlepších hitech na Rádiu DAB Praha. Premiéra Hitu týdne je pak na programu vždy v neděli od 19:00, v repríze si pořad poslechnete v pondělí od 22:00 hodin nebo kdykoliv u nás na webu.

Spustit audio