Hit týdne 1. 5. 2022

1. květen 2022

Hit týdne, novinky a největší hity. Becky Hill & Galantis, Thom Artway, Camila Cabello feat. Ed Sheeran, Poetika a další.

Hit týdne naposledy vyhrála Becky Hill s Galantis!

V 18. vydání dostali nejvíc hlasů Becky Hill s Galantis a hitem Run, ten ale bodoval už pošesté, tudíž povinně končí. Patří letos k vůbec neúspěšnějším, třikrát naši hitparádu vyhrál, dvakrát skončil druhý a jednou třetí, parádní bilance!

Druhý skončil náš Thom Artway, singl Buď se mnou dostal i tentokrát hodně hlasů, ale další jedničku zatím nepřidal. Na třetí místo si o dvě příčky polepšili Camila Cabello s Edem Sheeranem, ti mají první medaili se songem Bam Bam z nového alba Camily Cabello s názvem Familia. Čtyřka a zase Becky Hill, tentokrát s Davidem Guettou a Ellou Henderson a hitem, který v evropských chartech razantně stoupá - Crazy What Love Can Do. Singl má i velmi akční videoklip, Guetta jako detektiv pátrající po obou zpěvačkách je vynikající. Pátá skončila kapela Poetika s novinkou Sám.

Z novinek uspěl Ed Sheeran se songem 2step, videoklip točil v Kyjevě. Do desítky se dostala i naše Annabelle se singlem Runnin‘ Out Of F*Time, No.11 je nový George Ezra Green Green Grass a poprvé jsou v nejlepší patnáctce i Sigrid s metalcorovými Bring Me The Horizon. V nasazených tentokrát najdete třeba Sama Smithe, Avu Max s novinkou Maybe You’re The Problem nebo třeba i Rybičky 48 s novinkou Jdi domů Ivane, toho si v klipu zahrál starosta Řeporyjí Pavel Novotný.

Poslechněte si 18. vydání Hitu týdne tohoto roku. O pořadí všech songů rozhodujete vy, svými hlasy. Hlasování běží jako vždy až do pátku do 12:00, do té doby můžete rozhodnout o těch nejlepších hitech na Rádiu DAB Praha. Premiéra Hitu týdne je pak na programu vždy v neděli od 19:00, v repríze si pořad poslechnete v pondělí od 22:00 hodin nebo kdykoliv u nás na webu.

Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.