Ed Sheeran už prodal přes 100 000 vstupenek na pražský koncert! Poslední lístky se dají sehnat ještě na jeho druhé vystoupení

21. leden 2019 16:18

Po vstupenkách na pražský koncert nejprodávanějšího hudebního uměle planety Eda Sheerana se doslova zaprášilo. Musel se proto přidat ještě druhý koncert, na který se fanoušci ještě můžou dostat!

Ed Sheeran se do České republiky vrací po čtyřech letech a přijede sem v rámci evropského turné „Divide“ 2019. Atraktivitu pražského koncertu zvyšuje i fakt, že nejpopulárnější světový umělec vynechá okolní státy jako Polsko nebo Slovensko.

„Vzhledem k tomu, že Ed Sheeran míjí Slovensko a Polsko a v sousedním Rakousku už vyprodal oba koncerty, je druhé pražské vystoupení poslední možností vidět tohoto umělce v centrální části Evropy. Počítáme, že po vyprodání druhého koncertu v Letňanech pokoříme počet návštěvníků první trojky nejnavštěvovanějších koncertů v České republice, kam patří první vystoupení The Rolling Stones, nebo koncerty Michaela Jacksona a Pink Floyd,“ říká Lenka Muráriková z pořádající agentury Charmenko CZ.

Lístky jsou nyní k dispozici už pouze na vystoupení 8. července 2019 a pořadatelé doporučují s nákupem neotálet. Předprodej vstupenek a všechny informace návštěvníci najdou na www.edsheeran.cz.

autor: jp
Spustit audio